Darilni bon

Podarite svojim najbližjim najlepše darilo - podarite doživetje!

Zavedamo se, kako težko je včasih izbrati “tisto pravo” darilo. Včasih nam zmanjkuje časa, včasih pa smo enostavno brez prave ideje, a vemo, da si naši najbližji zaslužijo le najboljše. Zato smo tu, da vam pomagamo in vam iskanje darila olajšamo.

Na voljo imate dve vrsti darilnih bonov, in sicer:
– vrednostni darilni bon (priporočljivo)
– darilni bon za izbran turistični aranžma

Vrednostni darilni bon je vsekakor najboljša izbira, saj obdarovanec ni vezan na termin, lokacijo ali storitev ter lahko tako vplačan znesek darilnega bona izkoristi za sebi ljubo doživetje (npr. izlet, potovanje, počitnice…).
Pri darilnem bonu za izbran turistični aranžma, pa mora obdarovanec izkoristiti točno tiste storitve, ki so vplačane in v točno določenem terminu (npr. paket za dva, v Dolenjskih toplicah, v hotelu Balnea od 15. – 17. marca 2020).

Prosimo, bodite pozorni, da:
– je darilni bon unovčljiv v višini zneska, ki je naveden na vrednostnem darilnem bonu ali za storitev, ki je navedena na darilnem bonu za izbran turistični aranžma.
– se vrednostni darilni bon lahko izkoristi za aranžmaje v organizaciji turistične agencije Iter ter partnerskih turističnih agencij,
– darilni bon za izbran turistični aranžma ni prenosljiv.
– je vrednostni darilni bon mogoče, v rokih veljavnosti vrednostnega darilnega bona, izkoristiti po delih.
– vrednostnega darilnega bona ali darilnega bona za izbran turistični aranžma, v nobenem primeru, ni mogoče izplačati v gotovini.

Veljavnost vrednostnega darilnega bona je eno leto od dneva nakupa.
Veljavnost darilnega bona za izbran turistični aranžma zapade v veljavnost z začetnim dnem rezervirane storitve, navedene na darilnem bonu za izbran turistični aranžma. Menjava termina ali navedenih storitev je možna le po pogojih organizatorja turističnega aranžmaja in podvržena plačilu spremembe po pogojih organizatorja.

V primeru tatvine ali drugačne morebitne odtujitve darilnega bona za terjatev podjetje Iter turistične storitve Ajda Kljun s.p. ne odgovarja.

Za dodatna vprašanja in svetovanje smo vam na voljo.

Naročilo darilnega bona

ulica, številka; poštna številka, pošta
izbrano vrednost bona lahko razdelite na več manjših vsot (npr. vrednost bona 100.-€ razdelite na 5 bonov z vrednostjo 20.-€)