Koroni v slovo in novim dogodivščinam naproti

Pretekli meseci so bili za vse »drugačni«, verjetno se boste s tem strinjali. Redkokdaj kakšna stvar skoraj dobesedno ustavi svet in vpliva na življenje vseh Zemljanov, ne samo peščice. Tokrat pa nas je pošteno zadelo.

Ko sedaj gledamo nazaj, si seveda vsak človek misli svoje, dvomimo pa, da si je kdorkoli izmed nas decembra misli kaj bo prineslo leto 2020. A treba je iti naprej.

Razumljivo je, da bodo stvari sedaj potekale nekoliko drugače, sploh turizem bo dobil čisto novo obliko. In če kdaj, bo sedaj pomembno, da tisti, ki v turizmu delamo napnemo vse moči, da vam lahko postrežemo z aktualnimi in uporabnimi, predvsem pa točnimi, informacijami.

Ukrepi se rahljajo, življenje se počasi, počasi vrača v nove »normalne« tirnice, otroci so se vrnili v vrtce in šole, starši po večini v službe. Zaposleni v turističnih agencijah pa še čakamo na svoj trenutek – da se bo sprostil letalski promet in se bodo odprle meje. Turistični vodniki čakamo na skupine, ki se bodo ponovno odpravile na izlet ali potovanje.

Med čakanjem pa v naši agenciji nismo spali. Lotili smo se projekta, ki je namenjen predvsem vam, dragi gostje. Odločili smo se, da prevetrimo svoje delo, prilagodimo ponudbo razmeram, ki se počasi vzpostavljajo in novemu načinu dojemanja turizma s strani potnikov.

Prenovljena poslovalnica

Sicer projekt, ki smo se ga lotili še pred »koronakrizo«, ampak nam bo sedaj prišel še kako prav. Nova, prostornejša in dostopnejša pisarna bo nudila varno okolje za naše delo. Še naprej vam bomo na voljo za vaša vprašanja in vam poizkušali olajšati iskanje počitnic ali izletov in potovanj. Obiščite nas!

Ponudba počitnic

S »koronakrizo« smo se tudi marsikaj naučili, predvsem o poslovnem in korektnem odnosu. Ravno v tem pogledu smo izoblikovali lastno listo zaupanja vrednih turističnih agencij s kakovostnimi aranžmaji in korektnim odnosom do potnikov. Redno spremljamo ponudbo počitniških aranžmajev in tako lahko zelo hitro najdemo destinacijo ali hotel, ki se sklada z vašimi željami in pričakovanji.

Opazili smo, da veliko ljudi izbere destinacijo ali hotel po priporočilu prijateljev, znancev ali glede na priporočila najrazličnejših forumov. Ljudje smo si različni in nekaj, kar je všeč moji sosedi, ni nujno tudi ustrezna destinacija ali namestitev zame ali mojo družino. Vse, kar si pa želimo vsi, so prijetni počitniški spomini.

V naši agenciji pa se posvetimo vašim željam in pričakovanjem glede oddiha in vam pripravimo izbor, ki ustreza vašim kriterijem.

Preverite aktualno ponudbo ali nam pošljite povpraševanje.

Ponudba izletov

V preteklih letih smo sicer pripravljali izlete tudi za razpisne skupine, vendar smo se bolj posvečali organizaciji izletov in potovanj za zaključene skupine. Z letošnjo jesenjo pa pripravljamo nove in drugače usmerjene programe tudi za širšo izletniško publiko.

Ker se zavedamo kako pomembno je, da se ohranijo najmanjši deležniki slovenskega turizma, bomo podpirali ravno njih. V programe smo vključili lokalne ponudnike, ki vam bodo s srčnostjo ter predanostjo svoji “zemlji” in znanju znali pričarati posebno doživetje posameznih slovenskih krajev in regij.

Novost programov bo vključen obrok (lokalna malica, jed, degustacije), ki smo ga do sedaj iz razpisnih programov izpuščali. Poleg tega se bomo posvetili malim muzejem in zbirkam ter tako, skupaj z vami, pomagali ohranjati raznolikost slovenske dediščine in tradicije.

Vas mika, da bi se nam pridružili? Preverite kam se odpravljamo letos.

Programi bodo kmalu objavljeni, čakamo le še na zadnja priporočila ustreznih institucij.

Ponudba potovanj

Načrtujemo tudi organizacijo krajših potovanj. Zaradi »koronakrize« smo se odločili ta projekt prestaviti na naslednje leto, ko bo prehajanje državnih meja že nekoliko bolj sproščeno.

Programi za skupine

V preteklih dveh letih se je povečalo število organiziranih skupin, ki si želijo naše družbe, na kar smo izredno ponosni. Predvsem pa smo veseli, da se skupine zadovoljne vračajo z željo po novih izletih in potovanjih v naši organizaciji.

Tudi na tem področju pripravljamo novosti. Bo jeseni tudi vaša skupina, klub, sindikat ali društvo raziskovalo skupaj z nami? Mogoče pa imate destinacijo že izbrano, ne veste pa kako bi se lotili priprave programa in izpeljali izlet, ekskurzijo ali potovanje. Pišite nam – veselimo se vaše družbe!

Potovanja v lastni režiji

Čeprav splošno velja, da tisti, ki potujejo sami, ne potrebujejo pomoči turistične agencije. To je res, dokler se na potovanju nekaj ne zalomi in ostanejo ljudje prepuščeni svoji iznajdljivosti. Ravno v takih primerih je včasih dobro imeti nekoga, ki ga lahko pokličemo za nasvet ali pomoč.

Pomoč individualnim potnikom pri pripravi potovanj v lastni režiji sicer ni novost v naši agenciji. Tovrstno delo opravljamo že od samega začetka. Pri oblikovanju potovalnih načrtov, iskanju ugodnih letalskih kart in namestitev po celem svetu smo pomagali že lepemu številu popotnikov in »backpacker-jev«. Tudi po odhodu na pot smo jim ostali na razpolago in na srečo je našo pomoč potreboval le en popotnik, ki je izgubil potni list (vse se je srečno končalo).

Pomoč in svetovanje potnikom, ki sami pripravljajo svoja potovanja smo z vzpostavitvijo internetne strani še dodatno olajšali, saj lahko večino stvari naredite sami, ko pa se vam zatakne ali pa potrebujete nasvet, pa smo vam na razpolago. Preverite naš seznam korakov do potovanja v lastni režiji.

Nova internetna stran

Internetna stran je popolnoma prenovljena in jo bomo v bodoče še dopolnjevali in nadgrajevali.

Novosti so:

  • možnost rezervacije namestitev preko Booking.com, kjer lahko izkoristite tudi svoje Booking.com popuste in ugodnosti
  • možnost internetnega nakupa letalskih vozovnic in rezervacije hotelov z ažurno primerjavo cen
  • aktualna ponudba kakovostnih počitnic bo kmalu na voljo v obliki iskalnika, do takrat pa nam lahko pošljete povpraševanje
  • novost letošnjega leta pa so pohodniška popotovanja – nekaj za tiste, ki imate radi pohodne čevlje, palice in čudovite razglede s hribov in gorovij

Družbena omrežja

Ohranjamo pojavnost na družbenih omrežjih. Poleg Facebook in Instagram strani, smo dodali še lasten YouTube kanal, kjer bomo objavljali posnetke z izletov in potovanj ter virtualne ture. Pridružite se nam tudi na družbenih omrežjih in spoznajte naše »terensko« delo.

Novičke, novičke, novičke

Nenazadnje pa smo z vpeljavo nove internetne strani dodali tudi možnost prijave na naše novice. V sklopu novičk vas bomo seznanjali z aktualnimi akcijami naše agencije in partnerskih turističnih agencij, zanimivostmi iz sveta turizma in svojimi lastnimi popotniškimi raziskovanji. Obljubljamo veliko zanimivega branja!

Ljubo doma

Z vpeljevanjem novosti pa nismo pozabili niti na svoj domači kraj in okolje – Ribnico na Dolenjskem in njeno okolico ter sosednje občine. Tega pa vam zaenkrat še ne bomo razkrili, naj ostane še skrivnost. Smo »žleht«? Nič bolj kot je Ribn’čan Urban pregnan.

Če smo karkoli pozabili, pa boste to lahko našli na naši prenovljeni internetni strani oziroma prebrali v naših novičkah.

Popotniški pozdrav!
vaša turistična agencija Iter

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Share on print
Natisni

Ostale objave