"Fotografije so za prijatelje, trenutki s potovanj pa ostanejo večen spomin samo tvoji duši."

Branko Pajer

Ne veste kam? Ponudba je pestra.

Čas je za vaš oddih!

Morda z nami na izlet ali potovanje?
Na oddih v katerega izmed slovenskih ali tujih termalnih ali zdraviliških kompleksov?
Na morje na sosednjo Hrvaško ali z letalom v Grčijo, Španijo, Egipt, Turčijo, Tunizijo, Maroko ali na Portugalsko?
Bi si radi oddahnili na čarobnih plažah Karibov, Sejšelov, Maldivov ali Polinezije?

Tu smo zato, da vam pri vaši odločitvi pomagamo.

Zakaj z nami na izlet ali potovanje?

Prijetno s koristnim? Seveda – naši izleti vsebujejo pravo mero sprostitve in poučnega. Odkrijte znana in manj znana mesta na drugačen način – skozi oči zgodovine, umetnosti, arheologije, geografije, lokalnega prebivalstva in kulinarike.

Zakaj rezervirati počitnice pri nas?

Svet izletov, potovanj in počitnic je ogromen in včasih zmeden. Zaupajte nam svoje želje in pričakovanja, mi pa bomo v poplavi ponudb turističnih aranžmajev našli pravega za vas ali pa vam bomo pri izbiri svetovali.

Izleti in potovanja

Pridružite se nam na izletih in potovanjih v naši organizaciji in skupaj z nami odkrijte lepote domačih in tujih mest ter znamenitosti. Odhodi iz Kočevja, Ribnice in Ljubljane.

Počitnice

Pestra izbira izletov, potovanj ter turističnih aranžmajev slovenskih in tujih turističnih organizatorjev. Dovolite, da vam, s svojim znanjem in izkušnjami pomagamo pri izbiri.

Za skupine

Priprava, organizacija ter izvedba unikatnih programov izletov, potovanj in teambuildingov za zaključene skupine (društva, podjetja, organizacije...).

Individualni potniki

Pri nas so dobrodošli tudi tisti popotniki in izletniki, ki si izlete, potovanja in počitnice organizirajo sami, za resnično brezskrben oddih pa vseeno želijo nasvet ali pomoč.

Letalske karte

V naši agenciji nudimo tudi svetovanje, pomoč pri rezervaciji in nakup letalskih kart. Z našo pomočjo se lahko izognete napakam in skritim presenečenem na letališču.

Zavarovanja

Svetovanje

Hitro iskanje namestitvenih kapacitet

Booking.com

Iskanja počitnic in počitniških namestitvenih kapacitet se lahko hitro in enostavno lotite tudi sami. V iskalni obrazec vpišete želene parametre (regijo, predel, mesto ali ime hotela  ter datum počitnic) in takoj boste dobili informacijo o razpoložljivosti.
Ker pa želimo, da svoj dopust načrtujete in preživite brezskrbno, smo vam na voljo za pomoč in svetovanje. Pokličite nas v času uradnih ur ali pa se naročite na individualni posvet. Z veseljem vam bomo pomagali (v primeru rezervacije preko naše internetne strani je svetovanje brezplačno).

Kako do aktualne ponudbe turistične agencije Iter in partnerskih turističnih agencij?

– pridružite se nam na družbenih omrežjih: Facebook, Instagram in YouTube
– prijavite se na naše novičke.