Individualni potniki

Pomoč individualnim potnikom pri pripravi potovanj v lastni režiji sicer ni novost v naši agenciji. Tovrstno delo opravljamo že od samega začetka. Pri oblikovanju potovalnih načrtov, iskanju ugodnih letalskih kart in namestitev po celem svetu smo pomagali že lepemu številu popotnikov in »backpacker-jev«.

Kaj so potovanja v lastni režiji?

Potovanja v lastni režiji so predvsem sproščeno raziskovanje želene destinacije glede na želje in pričakovanja popotnika ali popotnikov. Tovrstne dogodivščine so lahko spontane ali skrbno načrtovane – v vsakem primeru pa so potniki tisti, ki v veliki meri narekujejo tempo in časovni okvir itinerarja.

Za koga so primerna potovanja v lastni režiji?

Potovanja v lastni režiji so primerna za samostojne popotnike, pare, družine ter skupine prijateljev in lahko postrežejo s čudovitimi dogodivščinami in prijetnimi spomini.

Kam in kako na samostojno potovanje?

Naši popotniki raziskujejo raznolike destinacije (države, pokrajine in mesta) po Evropi in tudi ostalih kontinentih. Potujejo z letali, javnim prevozom, svojim avtomobilom, najetim avtodomom ali avtomobilom in celo peš. Možnosti pri potovanjih v lastni so skorajda neomejene.

Pošljite nam povpraševanje

Če vas zanima ponudba nam pošljite povpraševanje preko spodnjega obrazca, ali  nam pišite na info@iter-tours.si

    Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.