Darilni bon za vaše najbližje

“Podarite svojim najbližjim najlepše darilo – podarite doživetje!”

slike s pocitnic

Zavedamo se, kako težko je včasih izbrati “tisto pravo” darilo – zato smo tu mi, da vam pomagamo in vam iskanje darila olajšamo.

Na voljo imate dve vrsti darilnih bonov, in sicer:

  1. vrednostni darilni bon (priporočljivo)
  2. darilni bon za izbran turistični aranžma

Vrednostni darilni bon

Vrednostni darilni bon je vsekakor najboljša izbira, saj obdarovanec ni vezan na termin, lokacijo ali storitev ter lahko tako vplačan znesek darilnega bona izkoristi za sebi ljubo doživetje (npr. izlet, potovanje, počitnice…).

Vrednostni darilni bon lahko naročite na povezavi.

Darilni bon za izbran turistični aranžma

Pri darilnem bonu za izbran turistični aranžma, pa mora obdarovanec izkoristiti točno tiste storitve, ki so vplačane in v točno določenem terminu.

Za naročilo darilnega bona za izbran turistični aranžma pišite na

info@iter-tours.si

Dodatne informacije:

Prosimo, bodite pozorni, da:

  • je darilni bon unovčljiv v višini zneska, ki je naveden na vrednostnem darilnem bonu ali za storitev, ki je navedena na darilnem bonu za izbran turistični aranžma.
  • se vrednostni darilni bon lahko izkoristi za aranžmaje v organizaciji turistične agencije Iter ter partnerskih turističnih agencij,
  • darilni bon za izbran turistični aranžma ni prenosljiv.
  • je vrednostni darilni bon mogoče, v rokih veljavnosti vrednostnega darilnega bona, izkoristiti po delih.
  • vrednostnega darilnega bona ali darilnega bona za izbran turistični aranžma, v nobenem primeru, ni mogoče izplačati v gotovini.

 Veljavnost vrednostnega darilnega bona je eno leto od dneva nakupa.

Veljavnost darilnega bona za izbran turistični aranžma zapade v veljavnost z začetnim dnem rezervirane storitve, navedene na darilnem bonu za izbran turistični aranžma. Menjava termina ali navedenih storitev je možna le po pogojih organizatorja turističnega aranžmaja in podvržena plačilu spremembe po pogojih organizatorja.

V primeru tatvine ali morebitne drugačne odtujitve darilnega bona za iz tega izhajajoče terjatve podjetje Iter Ajda Kljun s.p. ne odgovarja.

Za dodatna vprašanja in svetovanje smo vam na voljo na naših kontakih.